RSS Feed
Nyheter
Mar
20
DataGuard blir PowerTech
Innsendt av Pamir Sultan på 20 March 2017 03:31 PM

Kjære kunde

DataGuard fikk som kjent nye eiere i 2015 da selskapet ble kjøpt av Broadnet. Noen måneder senere kjøpte Broadnet også internettleverandøren PowerTech Information Systems AS. I kjølvannet av disse oppkjøpene har det pågått et arbeid for å se hvordan konsernet best kan samordne virksomhetene. Det er i den forbindelse besluttet å overføre DataGuard sine bedriftskunder til PowerTech. Denne overføringen er planlagt gjennomført innen utgangen av mars 2017.

PowerTech har siden 1993 levert bredbånds- og kommunikasjonstjenester av høy kvalitet til det profesjonelle markedet. PowerTech er spesielt kjent for å yte god service, hvilket blant annet har kommet til uttrykk ved at PowerTech har kommet best ut i EPSI sine kundetilfredshetsmålinger i bedriftsmarkedet for fast bredbånd de siste fire årene.

Ved å overføre deres kundeforhold fra Dataguard til PowerTech ønsker vi skape kundeopplevelser som er best mulig for flest mulig fremover.

Overføring av deres kundeforhold vil finne sted innen 01.04.2017, og faktura utsendt etter denne datoen vil ha PowerTech Information Systems AS som avsender. Produkt, pris og vilkår vil for øvrig være uendret. Dersom du har spørsmål eller innvendinger til at kundeforholdet overføres, ber vi deg kontakte oss på tlf. 04545 snarest, og senest innen 01.04.2017.

Kundesenteret vil være tilgjengelig på tlf.: 04545 (man-fre, 08-16:00) akkurat som før. Velkommen som kunde hos PowerTech Information Systems AS!

Med vennlig hilsenTrond Hantveit
Daglig leder, DataGuard


Les mere »